Geesje van der Meulen

Aan de VU (Vrije Universiteit) in Amsterdam ben ik afgestudeerd als Meester in de Rechten. Nadien heb ik met mijn gezin vele jaren in het buitenland gewoond. Door gebeurtenissen in mijn leven en mijn omgeving, zoals verlies en ziekten, ben ik mij gaan verdiepen in de achtergronden van ziekten en de mogelijkheden tot helen hiervan naast het reguliere medische circuit.

De opleidingen die ik heb gedaan zijn : Raja Yoga Docenten Opleiding, Esoteric Healing, Pulsor Therapie, Regressie en Re├»ncarnatie Therapie en de Medische Basis Kennis. Zij geven elk op hun geheel eigen wijze inzicht in de achtergronden van ziekten en de mogelijkheden om tot heling te komen. Er ging een fascinerende en inspirerende wereld voor mij open, waarin ik mij thuisvoel en die veel logischer is dan menigeen denkt. De ervaring opgedaan in het ondergaan van de therapie├źn, het bestuderen van deze materie en het integreren in mijn leven, hebben mij vrijheid, focus en levensvreugde gebracht. Dat wil ik graag verder geven in het werk wat ik doe.

Als jong meisje had ik de wens in ontwikkelingswerk te gaan en om geneeskunde te studeren. Via een omweg is dit nu precies waar ik mee bezig ben; Mensen begeleiden bij hun ontwikkeling zodat zij weer bij zichzelf en in hun kracht komen, balans hervonden kan worden en genezing van binnenuit plaatsvindt.

Het begeleiden van mensen met een hulpvraag doe ik op individuele basis in mijn praktijk. Daarnaast begeleid ik als docent groepen voor de opleiding Esoteric Healing en Raja Yoga opleiding bij Samyama, School voor Yoga & Meditatie, waarbij de weg van persoonlijke ontwikkeling en zingeving centraal staat.