Praktijk voor Energetische Therapie

Een energetische therapeut gaat ervan uit dat een mens een fysiek lichaam heeft dat omgeven en doordrongen wordt door een energieveld. Het energieveld bestaat uit verschillende energielichamen: een fysiek etherisch lichaam, een emotioneel lichaam en een mentaal lichaam.

Deze energielichamen geven voeding aan het fysieke lichaam. Als de energie niet vrij kan stromen agv blokkades in het energieveld kan dit leiden tot klachten, ziekten, ongemakken en onbalans. Blokkades zijn een gevolg van emoties, trauma’s en conditioneringen die zich hebben vastgezet in het energiesysteem. Deze onbalans zorgt ervoor dat jouw “originele” energie niet onbelemmerd kan doorstromen. Balans en harmonie in het energieveld dragen bij aan de gezondheid van een persoon. Een energetisch therapeut werkt via de energiebanen in en rondom het fysieke lichaam en geleidt en balanceert de energie voor de op dat moment meest optimale balans.

In de praktijk voor Energetische Therapie pas ik meerdere disciplines toe, die elkaar aanvullen. Deze verschillende disciplines hebben in essentie hetzelfde doel nl het “bevrijden” van blokkades die jouw energiestroom in de weg zitten, het subtiel doorvoelen en loslaten zodat je weer bij jezelf komt, bij je levensvreugde en in je kracht.

Disciplines